Snelle Roti Kip Curry
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 4 eieren
- 5 el zonnebloemolie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 400 gr kippendijenfilet
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Curry Trafasie
- 1 tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie
- 200 gr aardappels in partjes of krieltjes (voorgekookte)
- 200 gr kousenband of sperziebonen
- 1 kop (150 ml) water
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Eieren hard koken, pellen, 5 minuten laten afkoelen. Olie verhitten, de eieren in de olie op matig vuur rondom bruin bakken en afscheppen.
- STAP 2: Ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) in de overgebleven olie lichtbruin fruiten. Kippendijenfilet (in reepjes gesneden) hieraan toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken. 1 pot (360 ml) Roti Curry Trafasie (vers bereide woksaus), Trassie Trafasie, aardappels, kousenband of sperziebonen (in stukjes gesneden) en eieren toevoegen en omscheppen.
- STAP 3: Het water toevoegen, lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, 15 minuten op matig vuur laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/