1. Gember en de vijfkruidenpoeder aan 1 pot (360ml) Moksie Metie Trafasie (marinade) toevoegen en goed mengen; drumsticks hierin 2-3 uur marineren of marineer het een nacht tevoren in de koelkast.
2. Broccoli (in roosjes) en wortel (in lange plakjes) in ruim water 4 minuten koken, afgieten en afspoelen met koud water. Twee eetlepels olie verhitten, broccoli, wortel en 1 theelepel zout hieraan toevoegen en 3 minuten op matig vuur roerbakken.
3. Leg het vlees aan één zijde van de bakplaat met de helft van de marinade en en voeg de andere helft van de marinade halverwege hieraan toe; leg de krieltjes aan de andere zijde van de bakplaat.
Rooster het vlees met de krieltjes 15 minuten in de hetelucht- of in de elektrische oven op 200 graden gaar.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/