Roti Shoarma grilled chicken
Techniek: Marineren
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1. Roti Shoarma Grilled Chicken:
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Moksie Metie Trafasie of Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie
- 2 tl Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 tl paprikapoeder
- 2 tl komijn
- 1 kg kippendijenfilet
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- 250 gr rauwkorst
- 2. Madam Jeanette Honig Mayo Saus:
- 2 el Faja Lobi Madam Jeanette Sambal
- 2 el mayonaise
- 2 el honing
Bereidingswijze
- STAP 1: 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Metie Trafasie (vers bereide marinade) in een kom schenken; Nasi Trafasie, paprikapoeder, komijn hieraan toevoegen en mengen. Het vlees in een ovenschaal verdelen en omscheppen. Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
- STAP 2: Rooster het 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar. Haal het vlees uit de oven en snijd het in plakjes.
- STAP 3: Faja Lobi Madam Jeanette Sambal, mayonaise en honing met elkaar mengen tot Madam Jeanette Honing Mayo Saus.
- STAP 4: Warm Sandhia’s Roti op volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de roti eenmaal vanaf de helft door het midden. Verdeel het vlees, de rauwkorst en de saus in 4 gelijke delen erover. Opvouwen, zoals in de kookvideo is aangegeven, en grillen. Herhaal dit met de overige roti’s.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/