Ketjap Chicken Roti Wrap
Techniek: Wokken
Aantal personen: 6 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1. Ketjap Chicken:
- 600 gr kipfilet of kippendijenfilet
- zonnebloemolie
- 1 ui (grote)
- 4 teentjes knoflook
- halve rode peper
- 2 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1½ el tomatenpuree
- 1 tl Trassie Trafasie
- 1 tl zwarte peper (gemalen)
- ½ kopje (75 ml) water
- 1 tl bruine suiker
- 2. Roti Wrap:
-
2 pakjes
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- jong belegen kaas
- 1 sla
- 1 tomaat
- tomatenketchup (pittige)
Bereidingswijze
- 1. Ketjap Chicken:
- STAP 1: Vlees in ruim water gaarkoken, afgieten en pluizen.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (fijn geperst) hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 3: Gepluisde kipfilet en rode peper tvoegen en omscheppen; bak het vlees 3 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur; af en toe omscheppen.
- STAP 4: Voeg Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie en zwarte peper hieraan toe en omscheppen. Hierna het water en de bruine suiker toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur opbakken; af en toe omscheppen.
- 2. Roti Wrap:
- STAP 5: Warm Sandhia’s Roti op volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de roti eenmaal vanaf de helft door het midden. Verdeel een plakje kaas, Ketjap Chicken, de sla/tomaat en de tomatenketchup in 4 gelijke delen over de roti. Opvouwen, zoals in de kookvideo is aangegeven, en grillen. Herhaal dit met de overige roti’s.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/