Roti Chicken Wrap
Techniek: Wokken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 1. Roti Chicken:
- 5 el zonnebloemolie
- 2 uien
- 4 teentjes verse knoflook
- plakje Madam Jeanette peper
- 750 gr kipfilet
- 1 el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala
- 1½ el kippenbouillon poeder
- 1 tl bruine suiker
-
2 pakjes
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- 2. Madam Jeanette Honing-Mayo Saus:
- 4 el Faja Lobi Madam Jeanette Sambal
- 3 el mayonaise of yoghurt
- 2 el honing
- 3. Roti Chicken Wrap:
- cheddar cheese of kaas
- Zuurgoed Trafasie
Bereidingswijze
- 1. Roti Chicken:
- STAP 1: Olie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Kipfilet (in dunne reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
- STAP 3: Kruidenmix voor Roti of Roti Kip Masala, kippenbouillon poeder en bruine suiker toevoegen en omscheppen. Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen.
- 2. Madam Jeanette Honing-Mayo Saus:
- STAP 4: Madam Jeanette Sambal, mayonaise of yoghurt en honing met elkaar mengen tot Madam Jeanette Honing-Mayo saus.
- 3. Roti Chicken Wrap:
- STAP 5: Warm Sandhia’s Roti op volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de roti eenmaal vanaf de helft door het midden. Verdeel een plakje cheddar cheese, het vlees, Zuurgoed Trafasie en de Madam Jeanette Honing-Mayo saus in 4 gelijke delen over de roti; opvouwen en grillen. Herhaal dit met de overige roti’s.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/