Zalm Masala uit de wok
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 500 gr zalm
- 1 el bloem
- 5 el zonnebloemolie
- 1 grote ui
- 4 teentjes knoflook
- 1 tl Faja Lobi Roti Kip Masala of Faja Lobi Kruidenmix voor Roti
- 2 tl tomatenketchup
- ½ piment (poeder)
- ½ tl gember (poeder)
- ½ tomaat
- 2 tl Trassie Trafasie (de alles-in-1 smaakmaker)
- 1 tl Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie
- 100 ml water
Bereidingswijze
- STAP 1: Zalm (in blokjes) besmeren met de bloem, daarna in de olie lichtelijk bakken en afscheppen.
- STAP 2: Ui en knoflook in de overgebleven hete olie lichtbruin fruiten. Roti Kip Masala, tomatenketchup, piment, gember, tomaat, Trassie Trafasie en Pinda Sambel Trafasie toevoegen en omscheppen.
- STAP 3: Zalm erbij doen en lichtelijk omscheppen. Schenk het water erover en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur laten pruttelen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/