RotiChoti met ketjap eieren
Techniek: Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 8 eieren
- 4 el zonnebloemolie
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 1 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie
- 1 el tomatenpuree
- 1 el Faja Lobi Gekruide Ketjap
- 150 ml water
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Eieren hard koken en pellen.
- STAP 2: Olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten. Voeg hieraan toe Nasi Trafasie (roerbakmix), Trassie Trafasie, tomatenpuree en Faja Lobi Gekruide Ketjap en 1 minuut roerbakken.
- STAP 3: Hard gekookte eieren toevoegen, omscheppen en enkele minuten opbakken. Het water erover schenken, omscheppen en 10-15 minuten met deksel op pan op matig vuur laten pruttelen; tussentijds omscheppen.
- STAP 4: Warm RotiChoti op volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verdeel de ketjap eieren (gehalveerd) erover, garneer met ijsbergsla en rol het op.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/