Caribische garnalen
Techniek: Wokken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- zonnebloemolie
- 1 ui (grote)
- 4 teentjes knoflook
- 500 gram garnalen (medium)
- 1 el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala
- 1 tl Trassie Trafasie
- 2 tl Faja Lobi Gekruide Ketjap
- Madam Jeanette peper
- 1 el tomaten ketchup
- ½ tomaat
- ½ kopje (75 ml) water
Bereidingswijze
- STAP 1: 4 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten. Garnalen toevoegen en omscheppen.
- STAP 2: Kruidenmix voor Roti of Roti Kip Masala, Trassie Trafasie, Faja Lobi Gekruide Ketjap en Madam Jeanette peper en omscheppen. Tomaten ketchup, tomaat en water toevoegen, lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan 5-7 minuten laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/