Naan Kip Masala
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- zonnebloemolie
- 4 eieren
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 400 gr kippendijenfilet
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie
- ½ tl Trassie Trafasie
- 200 gr krieltjes (voorgekookte)
- 200 gr kousenband of sperziebonen
- 1 kop (150 ml) water
- 2 pakjes (á 2 stuks) Naan (garlic & coriander)
Bereidingswijze
- STAP 1: 5 eetlepels olie verhitten. Eieren hard koken, pellen, 5 minuten laten afkoelen, daarna eventueel in de hete olie op matig vuur rondom bruin bakken en afscheppen voor een krokante korst.
- STAP 2: Ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) in de overgebleven olie lichtbruin fruiten. Kippendijenfilet (in reepjes gesneden) hieraan toevoegen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken. 1 pot (360 ml) Roti Masala Trafasie (vers bereide woksaus), Trassie Trafasie, krieltjes, kousenband of sperziebonen (in stukjes gesneden) en eieren toevoegen en omscheppen.
- STAP 3: Het water erover schenken, lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, 15 minuten op matig vuur laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/