Spaghetti Ketjap (met kippendijen in een sausbadje)
Techniek: Wokken, Bakken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 45 minuten
Ingrediënten
- 1. Spaghetti:
- 500 gr spaghetti
- 4 el zonnebloemolie
- 1 ui
- 3 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- ½ tl pimentpoeder
- 1tl Trassie Trafasie
- 1 el tomatenpuree
- 1 el Faja Lobi Gekruide Ketjap
- 1 klein stengeltje prei
- 2. Kippendijen in een sausbadje: zie Recept Kasripo Kip
Bereidingswijze
- 1. Spaghetti:
- STAP 1: Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
- STAP 2: Olie verhitten, ui (gesnipperd) hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 3: Bami Trafasie (roerbakmix), pimentpoeder, Trassie Trafasie, tomatenpuree, Faja Lobi Gekruide Ketjap en prei (schuin gesneden) toevoegen en enkele minuten roerbakken.
- STAP 4: Spaghetti erbij doen en, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
- 2. Kippendijen in een sausbadje: zie Recept Kasripo Kip
- 3. Broccoli: zie Recept Hoe maak je knapperige en vers groene broccoli?
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/