Ketjap eieren met Surinaamse nasi
Techniek: Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 1. Ketjap Eieren:
- 8 eieren
- 4 el zonnebloemolie
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 1 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- 1 el tomatenpuree
- 1 el Faja Lobi Gekruide Ketjap
- 150 ml water
- 2. Surinaamse Nasi: zie Recept Snelle Nasi Trafasie
Bereidingswijze
- 1. Ketjap Eieren:
- STAP 1: Eieren hard koken en pellen.
- STAP 2: Olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten. Voeg hieraan toe Nasi Trafasie (roerbakmix), Trassie Trafasie, tomatenpuree en Faja Lobi Gekruide Ketjap en 1 minuut roerbakken.
- STAP 3: Hard gekookte eieren toevoegen, omscheppen en enkele minuten opbakken. Het water erover schenken, omscheppen en 10-15 minuten met deksel op pan op matig vuur laten pruttelen; tussentijds omscheppen.
- 2. Surinaamse Nasi: zie Recept Snelle Nasi Trafasie
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/