STAP 1: Boontjes beetgaar koken en afgieten.
STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, uien (in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten. Kippendijenfilet (gehalveerd) toevoegen en omscheppen. Bak het vlees op matig vuur met deksel op de pan, onder tussentijds omscheppen, gaar.
STAP 3: Voeg Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, zwarte peper, Faja Lobi Roti Kip Masala of Faja Lobi Kruidenmix voor Roti, Faja Lobi Gekruide Ketjap en tomaat (in stukjes gesneden) toe. Omscheppen en enkele minuten op matig vuur bakken.
STAP 4: 50 ml water toevoegen en 25-30 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten pruttelen.
STAP 4: De laatste 6 minuten boontjes toevoegen en omscheppen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/