Sandhia's Roti met zalm op romige masala saus
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 1 rode paprika
- 100 gram broccoli
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 400 gram zalm
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus)
- ½ tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Paprika (sterretjes of reepjes) en de broccoliroosjes circa 5 minuten in ruim water koken, afgieten en afspoelen met koud water.
- STAP 2: 4 eetlepels olie verhitten en de zalm (in blokjes) hierin aan weerszijden enkele minuten lichtbruin bakken.
- STAP 3: Roti Dési Masala (woksaus) en Trassie Trafasie hieraan toevoegen, omscheppen en 10 minuten op laag vuur laten sudderen.
- STAP 4: De laatste 5 minuten de broccoli en de paprika toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/