Tikka Masala Trafasie
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- zonnebloemolie
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 600 gr kippendijen- of kipfilet
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Curry Trafasie (curry woksaus)
- 75 ml water
- 5 el Griekse yoghurt (5% vet)
- 1 tl gember (vers geraspt)
- 2 takjes koriander
-
2 pakjes
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: 4 eetlepels olie verhitten, ui en knoflook hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Kippendijenfilet (in blokjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.
- STAP 3: Roti Curry Trafasie (woksaus), water, Griekse yoghurt en gember toevoegen, omscheppen en circa 15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. Laatste minuut koriander (gehakt) toevoegen. Sandhia’s Roti opwarmen volgens bereidingswijze op verpakking.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/