Sandhia's Roti met masala garnalen en tajerblad
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 1. Masala Garnalen:
- 2 kleine bakbananen (halfrijpe)
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 300 gram gamba's (grote garnalen)
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Masala Speciaal vers bereide woksaus)
- 1 kop (150 ml) water
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- 2. Tajerblad: Recept Tajerblad
Bereidingswijze
1. Masala Garnalen:
- STAP 1: Bakbananen (in ronde plakjes van 1cm) in ruim water in enkele minuten gaarkoken en uitlekken.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, garnalen met ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin gaarbakken.
- STAP 3: 1 pot (360 ml) Roti Masala Speciaal (woksaus), het water en de bakbanaan hieraan toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
2. Tajerblad: Recept Tajerblad
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/