Zinger Roti Wraps
Techniek: Grillen, Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1. Crunchy Kip:
- 1 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 500 gr kipfilet
- 100 gr bloem
- 2 tl zwarte peper
- 2 tl uienpoeder
- mespunt zout
- 2 eieren
- Saitaku Panko Broodkruimels (Japans)
- 2. Faja Saus:
- 3 el mayonaise
- 1 el tomaten ketchup
- 2 el Faja Lobi Madam Jeanette Sambal
- 3. Zinger Roti Wraps:
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- sla
- Cheddar cheese
Bereidingswijze
1. Crunchy Kip:
- STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan de kipfilet (in 8 plakjes) toe, omscheppen en 5 minuten marineren.
- STAP 2: Meng de bloem, zwarte peper, uienpoeder en zout tot een egale bloemmengsel. Eieren klutsen.
- STAP 3: Dep de kip in het bloemmengsel, daarna in de geklutste eieren en tenslotte in de Panko broodkruimels. Voor meer crunchy deze stap herhalen.
- STAP 4: Verhit ruim zonnebloemolie in een pan op 180 graden. Bak de kipstukjes aan weerszijden mooi goudbruin en lekker krokant.
2. Faja Saus:
- STAP 5: Bereid de Faja Saus door de mayonaise, tomaten ketchup en Faja Lobi Madam Jeanette Sambal met elkaar te mengen tot een gladde saus.
3. Zinger Roti Wraps:
- STAP 6: Sandhia's Roti opwarmen volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Neem een Sandhia’s Roti en smeer 1 eetlepel Faja Saus erover. Doe er wat sla op gevolgd door 2 plakjes Cheddar cheese en 1-2 stuks crunchy kip. Schenk wat Faja Saus erover en vouw de Sandhia’s Roti dicht. Herhaal dit met de overgebleven Sandhia’s Roti. Doe de roti’s enkele minuten onder de grill.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/