Rijst volgens gebruiksaanwijizing op de verpakking bereiden.
Snijdt de spareribs in de gewenste stukken. Pers de sinaasappel, voeg de sap hiervan, de suiker en de tomatenketchup aan de Roast Red Pork Trafasie (marinade) toe en meng het geheel goed; marineer de spareribs hiermee 2-3 uur. Bak, rooster of grill het vlees in de oven op 175-200 graden gaar.
De overgebleven saus na het bakken/roosteren/grillen, wordt gebruikt bij het serveren.
Marinadetip: in Suriname zet men het vlees èèn dag tevoren in de marinade in de koelkast; het vlees smaakt dan lekkerder en wordt hierdoor ook de marineertijd bespaart.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/