Butter Chicken Curry
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- handvol (circa 75 gr) cashewnoten (ongezouten)
- zonnebloemolie
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 500 gr kippendijen- of kipfilet
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Curry Trafasie of Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus)
- 75 ml water
- 3 el Griekse yoghurt
- 2 takjes selderij
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Cashewnoten in de blender fijn malen.
- STAP 2: 3 eetlepels olie verhitten, ui en knoflook hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 3: Kippendijenfilet (in blokjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.
- STAP 4: Roti Curry Trafasie (woksaus), water, Griekse yoghurt en cashewnoten (fijn gemalen) toevoegen, omscheppen en circa 15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. Laatste minuut selderij (gehakt) toevoegen. RotiChoti opwarmen volgens bereidingwijze op de verpakking.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/