Oosterse ketjap drumsticks
Techniek: Stoven
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- zonnebloemolie
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 8 stuks (circa 800 gr) kipdrumsticks
- 4 el Faja Lobi Tonight Trafasie of Faja Lobi Wok Trafasie
- 2 tl tomatenpuree
- 1 tl zwarte peper
- plakje peper
- 1tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- 2 el Faja Lobi Gekruide Ketjap
- 100 ml water
- 2 takjes bosui
Bereidingswijze
- STAP 1: 4 eetlepels olie verhitten, uien (in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten. Drumsticks toevoegen en omscheppen. Bak het vlees op matig vuur met deksel op de pan, onder tussentijds omscheppen, gaar.
- STAP 2: Voeg Tonight Trafasie of Wok Trafasie, tomatenpuree, zwarte peper, peper, Trassie Trafasie en Faja Lobi Gekruide Ketjap toe. Omscheppen en enkele minuten op matig vuur bakken.
- STAP 3: Het water toevoegen en circa 25 minuten met deksel op de pan op matig vuur laten stoven. De laatste minuut bosui (fijngesneden) toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/