Roti uit een vuistje
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 200 gr sperziebonen of kousenband
- 5 el zonnebloemolie
- 1 grote ui
- 4-5 teentjes knoflook
- 700 gr kippendijenfilet
- 1 el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala
- 1 el kippenbouillon poeder
- plakje Madam Jeanette peper
- 200 gr aardappelpartjes (voorgekookt)
- 175 ml water
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Sperziebonen 4 minuten in kokend water gaarkoken en afgieten.
- STAP 2: Olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) lichtbruin fruiten.
- STAP 3: Kippendijenfilet toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken.
- STAP 4: Kruidenmix voor Roti, kippenbouillon poeder, Madam Jeanette peper en aardappelpartjes toevoegen en omscheppen.
- STAP 5: Water toevoegen en het vlees 25 minuten met deksel op pan op matig vuur laten sudderen; af en toe omscheppen.
- STAP 6: De laatste 5 minuten sperziebonen toevoegen, omscheppen en enkele minuten laten sudderen. Verdeel het vlees over de Sandhia's Roti en dichtvouwen met een prikkertje.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/