Aziatische curry met gamba’s
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- zonnebloemolie
- 2 uien (kleine)
- 4 teentjes knoflook
- 500 gr gamba’s
- 1 el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala
- 1 tl Trassie Trafasie
- 3 el kokosmelk
- 1 verse tomaat
- ½ kopje (75 ml) water
- 2 takjes selderij
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: 4 eetlepels olie verhitten, uien (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Gamba’s toevoegen en omscheppen.
- STAP 3: Kruidenmix voor Roti, Trassie Trafasie en kokosmelk toevoegen, en omscheppen.
- STAP 4: Verse tomaat en water toevoegen, lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan 5-7 minuten laten sudderen.
- STAP 5: De laatste minuut selderij (gehakt) over de gamba’s verdelen en nog even verder laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/