Fajita Trafasie (Sandhia's Roti met kipreepjes masala)
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 4 el zonnebloemolie
- 2 uien
- 4 teentjes verse knoflook
- 750 gr kipfilet (in dunne reepjes)
- 1 el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala
- 1½ el kippenbouillon poeder
- 1 tl bruine suiker
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- Faja Lobi Zuurgoed Trafasie
- Faja Lobi Roti Dippy Saus
Bereidingswijze
- STAP 1: Olie verhitten, ui en knoflook hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Kipreepjes toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
- STAP 3: Kruidenmix voor Roti of Roti Kip Masala, kippenbouillon poeder en bruine suiker toevoegen en omscheppen.
- STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen.
- STAP 5: Verdeel het vlees en Zuurgoed Trafasie over Sandhia’s Roti, schenk Roti Dippy Saus erover, vouw het half om; herhaal dit met de overgebleven Sandhia’s Roti.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/