1. Surinaamse Bami:
STAP 1: Mie volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
STAP 2: 6 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) hierin lichtbruin fruiten; kipfilet toevoegen en gaarbakken. Julienne wortel en prei (in ringetjes gesneden) erbij doen en 2 minuten roerbakken. Bami Trafasie (roerbakmix), pimentpoeder, Trassie Trafasie en tomatenpuree toevoegen en enkele minuten roerbakken.
STAP 3: Mie toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
2. Geroosterde Kip: Zie Recept Geroosterde kip op z'n Chinees
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/