Surinaamse Roti Rol met curry garnalen
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 1. Verse Surinaamse Roti (gevuld met gele erwten):
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- zonnebloemolie
- 1 krop sla
- 2. Curry Garnalen: zie Recept Curry Garnalen Suriname Style
Bereidingswijze
1. Verse Surinaamse Roti (gevuld met gele erwten):
- STAP 1: Haal Sandhia’s Roti Original uit de diepvries, ontdooi het 5-10 minuten in de verpakking.
- STAP 2: Haal Sandhia’s Roti Original daarna uit de verpakking, warm elke roti 30 seconden aan weerszijden op in een voorverwarmde koekenpan op matig vuur; bestrijk beide zijden van de roti tijdens het opwarmen lichtelijk met de olie.
2. Curry Garnalen: Zie recept Curry Garnalen Suriname Style
- STAP 3: Vouw Sandhia’s Roti kwartslag op, verdeel de sla erin en vul het op met de curry garnalen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/