Surinaamse Roti Rol met kip masala
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 1. Verse Surinaamse Roti (gevuld met gele erwten):
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- zonnebloemolie
- Faja Lobi Zuurgoed Trafasie
- Faja Lobi Roti Dippy Saus
- 2. Kip Masala: zie Recept Kip Masala
Bereidingswijze
1. Verse Surinaamse Roti: (gevuld met gele erwten):
- STAP 1: Haal Sandhia’s Roti Original uit de diepvries, ontdooi het 5-10 minuten in de verpakking.
- STAP 2: Haal Sandhia’s Roti Original daarna uit de verpakking, warm elke roti 30 seconden aan weerszijden op in een voorverwarmde koekenpan op matig vuur; bestrijk beide zijden van de roti tijdens het opwarmen lichtelijk met de olie.
2. Kip Masala: Zie Recept Kip Masala
- STAP 3: Verdeel de kip masala en Zuurgoed Trafasie over Sandhia's Roti en schenk Roti Dippy Saus erover; vouw het half om.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/