Sandhia's Roti met chicken masala speciaal
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 4 eieren
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 400 gr kipfilet
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Chicken Masala Trafasie (vers bereide woksaus)
- 2 teentjes knoflook
- 200 gr krieltjes (voorgekookt)
- 1 blik (227 gram) ananas
- 150 gr kousenband
- ½ kop (75 ml) water
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Eieren hard koken.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in blokjes) toevoegen en gaarbakken.
- STAP 3: Chicken Masala Trafasie (woksaus), knoflook (uitgeperst), krieltjes, ananas met sap, kousenband (in stukjes) en het water toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
- STAP 4: De laatste 5 minuten de hard gekookte eieren (gepeld) toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/