Sandhia's Spaghetti de luxe
Techniek: Bakken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 500 gr (glutenvrije) spaghetti
- 4 eieren
- zonnebloemolie
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 350 gr kipfilet
- 1 winterwortel
- 1 bosui (kleine)
- 4 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 4 plakjes gegrilde kipfilet of ham (vleeswaren koelschap supermarkt)
- Faja Lobi Zuurgoed Trafasie
Bereidingswijze
- STAP 1: Spaghetti bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- STAP 2: Eieren in 1 eetlepel olie grof roerbakken en afscheppen.
- STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst)
- daarin lichtbruin fruiten.
- STAP 4: Kipfilet (in plakjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.
- STAP 5: Wortel (in dunne reepjes) en bosui (schuin gesneden) toevoegen, omscheppen
- en met deksel op de pan in enkele minuten beetgaar bakken.
- STAP 6: Bami Trafasie (roerbakmix) toevoegen en omscheppen.
- STAP 7: Spaghetti en de eieren toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/