Ketjap Bami Speciaal
Techniek: Wokken
Aantal personen: 3 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 1 pak (250 gr) Soubry Chinese eiermie
- zonnebloemolie
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- stukje Madam Jeanette peper
- 50 gram prei
- 50 gram julienne wortel
- 25 gr taugé
- 100 gr garnalen (medium)
- 2 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 2 el Faja Lobi Gekruide Ketjap
- 2 tl tomatenpuree
- ½ tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- ½ tl pimentpoeder
Bereidingswijze
- STAP 1: Eiermie aan 1 liter kokend water toevoegen, 4 minuten koken en afgieten.
- STAP 2: 4 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd), knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 3: Prei (in stukjes), julienne wortel en taugé toevoegen en enkele minuten wokken.
- STAP 4: Garnalen, Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix), Gekruide Ketjap, tomatenpuree, Trassie Trafasie en pimentpoeder toevoegen en enkele minuten wokken.
- STAP 5: Eiermie toevoegen en het geheel op laag vuur, onder voortdurend omscheppen, 6 minuten opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/