Tjauw Min Moksie Baka Bana (tjauw min met moksie metie en gebakken banaan)

Techniek: Roosteren, Bakken Aantal personen: 4-5 personen Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Tjauw Min Moksie Baka Bana (tjauw min met moksie metie en gebakken banaan)

Bereidingswijze

1. Voorbereiding:

Roast red Pork (marinade) aan het vlees toevoegen tot het ondergedompeld is en 2-3 uur marineren of marineer het een nacht tevoren in de koelkast.
De Chinese mie (tjauw-min) in ruim kokend water in circa 2 minuten gaar koken, daarna direct afscheppen en in een vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken.

2. Gebakken Banaan:

De bakbanaan schillen, in plakjes snijden en in ruim olie goudbruin bakken; hierna laten uitlekken op keukenpapier.

3. Tjauw Min:

Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/