RotiChotiTomato Garlic Shrimps
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- zonnebloemolie
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- plakje peper
- 500 gr garnalen (medium zonder staart)
- 3 el Faja Lobi TonightTrafasie of Wok Trafasie
- ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie)
- 2 tl tomatenpuree
- 1 tl gemberpoeder of 2 plakjes verse gember van 1cm
- 2 takken selderij
- 1 el honing
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: 4 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd), knoflook (geperst) en peper hieraan toevoegen en lichtbruin fruiten; garnalen toevoegen en enkele minuten opbakken.
- STAP 2: Tonight Trafasie of Wok Trafasie, Trassie Trafasie, tomatenpuree en gember toevoegen en omscheppen; selderij (gehakt) over de garnalen verdelen en even laten pruttelen.
- STAP 3: De laatste minuut honing toevoegen en omscheppen.
- STAP 4: Warm RotiChoti op volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Halveer het, vul het met Tomato Garlic Shrimps.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/