RotiChoti met rotivlees
Techniek: Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 6 el zonnebloemolie
- 2 uien
- 4 teentjes verse knoflook
- plakje Madam Jeanette peper
- 750 gr kipfilet
- 1 afgestreken el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti
- 1½ el kippenbouillon poeder
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- Faja Lobi Roti Dippy Saus
Bereidingswijze
- STAP 1: Olie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Kipfilet (in reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
- STAP 3: Kruidenmix voor Roti en kippenbouillon poeder toevoegen en omscheppen.
- STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen.
- STAP 5: Warm RotiChoti op volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Halveer het en vul het met rotivlees, garneer met komkommer; schenk Roti Dippy Saus erover.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/