Sandhia’s Spaghetti met Javaanse saté
Techniek: Wokken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1. Sandhia’s Spaghetti:
- 500 gr spaghetti
- zonnebloemolie
- 1 ui
- 200 gr julienne wortel
- 1 paprika (kleine)
- 4 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- ½ tl pimentpoeder
- 1 el tomatenpuree
- 2. Javaanse Saté: zie Recept Sandhia’s Javaanse Saté
Bereidingswijze
1. Sandhia’s Spaghetti:
- STAP 1: Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 3: Julienne wortel en paprika (in dunne reepjes gesneden) hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken.
- STAP 4: Bami Trafasie (roerbakmix), pimentpoeder en tomatenpuree toevoegen en enkele minuten roerbakken.
- STAP 5: Spaghetti toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
2. Javaanse Saté: Zie Recept Sandhia’s Javaanse Saté
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/