Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo
Techniek: Grillen
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 1. Marinade voor zalm:
- 2 el Faja Lobi Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie)
- 2 tl tomatenpuree
- 1 tl zwarte peper
- 2. Zalm en Ananas:
- 1 verse ananas
- 600 gr zalmfilet
- 3. Madam Jeanette Mayo:
- 4 el Faja Lobi Madam Jeanette Sambal
- 2 el mayonaise
Bereidingswijze
1. Marinade voor zalm:
- STAP 1: Alle ingrediënten in een kom goed met elkaar mengen tot een marinade.
2. Zalm en Ananas:
- STAP 2: Schenk de marinade over de zalm (in vierkante blokjes), omscheppen en 10 minuten laten intrekken.
- STAP 3: Verse ananas schillen en in vierkante blokjes snijden; zalm (in vierkante blokjes) en ananas om en om aan de vleespennen rijgen.
- STAP 4: Grillpan met 1 eetlepel olie bestrijken, grill de spiesen rondom tot de zalm gaar is.
3. Madam Jeanette Mayo:
- STAP 4: Madam Jeanette Sambal en mayonaise met elkaar mengen tot een gladde saus.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/