RotiChoti Borrelplank
Techniek: Bakken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 5 el zonnebloemolie
- 2 uien
- 4 teentjes verse knoflook
- plakje Madam Jeanette peper
- 750 gr kipfilet
- 1 el Faja Lobi Roti Kip Masala of Faja Lobi Kruidenmix voor Roti Hindoestaanse masala)
- 1½ el kippenbouillon poeder
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Olie verhitten, uien, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Kipfilet (in reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen. Roti Kip Masala (Hindoestaanse masala) en kippenbouillon poeder toevoegen en omscheppen.
- STAP 3: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen.
- STAP 4: Warm RotiChoti op volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verdeel de kip masala erover, garneer met groenten naar voorkeur en rol het op.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/