RotiTosti Kip Masala
Techniek: Roosteren
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 6 el zonnebloemolie
- 2 uien
- 4 teentjes verse knoflook
- plakje Madam Jeanette peper
- 750 gr kipfilet
- 1 el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala
- 1½ el kippenbouillon poeder
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- Faja Lobi Zuurgoed Trafasie
Bereidingswijze
- STAP 1: Olie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Kipfilet (in reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
- STAP 3: Kruidenmix voor Roti en kippenbouillon poeder toevoegen en omscheppen.
- STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen.
- STAP 5: Verdeel de kip masala en Zuurgoed Trafasie over een Sandhia’s Roti, schenk Madam Jeanette Honing-Mayo saus erover, half vouwen en toast het enkele minuten totdat de buitenkant warm en knapperig is. Herhaal dit met de overgebleven Sandhia’s Roti.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/