1. Verdeel de Bakkeljauw Trafasie in kleine stukjes en kook het 15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af. Lek het vervolgens uit door het in het vergiet goed uit te knijpen.
2. Verhit 7 eetlepels premium zonnebloemolie en roerbak de bakkeljauw in enkele minuten goudbruin.
3. Voeg 5 eetlepels Bakkeljauw Trafasie (roebakmix), kousenband (in stukjes gesneden) tomaten, tomatenpuree, 1 theelepel Trassie Trafasie en 200ml water toe en schep het om; het geheel 10 minuten met gesloten deksel op matig vuur laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/