Bami Beef (Sandhia's woknoedel met rundvleesjes)
Techniek: Wokken, Bakken, Opstijven
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 2 pakjes (á 250 gr) woknoedels
- 250 gr Masterbeef Zoutvlees of kipfilet
- zonnebloemolie
- 2 sjalotjes
- 4 el Faja Lobi Bami Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix)
- ½ tl pimentpoeder
- 4 stuks bosuitjes
- 1 paprika (rood)
- 1 kleine rode ui
Bereidingswijze
1. Voorbereiding:
- STAP 1: Woknoedels bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- STAP 2: Kook Masterbeef Zoutvlees 30 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijd het in dunne reepjes.
2. Bami Beef:
- STAP 3: 6 eetlepels olie verhitten, Masterbeef of kipfilet (in reepjes) en de sjalotjes (gesneden) hieraan toevoegen en gaarbakken.
- STAP 4: Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), piment, bosuitjes (schuin gesneden), paprika (in fijne reepjes) en rode ui (in halve ringen) toevoegen en 4 minuten roerbakken.
- STAP 5: Woknoedels toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 4 minuten op laag vuur opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/