Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)
Techniek: Roosteren
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 1. Roast Red Pork:
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roast Red Pork vers bereide marinade)
- 3 el rijstwijn
- 3 teentjes knoflook
- 1 kg varkenslappen
- 2. Ketjap Sambal Saus: Zie Recept Ketjap Sambal Saus
Bereidingswijze
- STAP 1: Meng 1 pot (360 ml) Roast Red Pork (marinade) met de rijstwijn en de knoflook (geperst).
- STAP 2: Voeg de marinade aan de varkenslappen (in langwerpige stukken gesneden) toe en meng het goed met het vlees.
- STAP 3: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van te voren.
- STAP 4: Verdeel het vlees in een ovenschaal en rooster het in de oven op 200 graden gaar.
2. Ketjap Sambal Saus: Zie Recept Ketjap Sambal Saus
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/