Chicken Javaan (de lekkerste Sandhia's-Javaanse kip)
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- zonnebloemolie
- 2 uien (kleine)
- 4 teentjes knoflook
- 450 gr kipfilet
- 4 el Faja Lobi Chicken Javaan Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 2 tl tomatenpuree
- 1 tl gember
- 4 el zoete ketjap
- 1 tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie)
- plakje Madam Jeanette peper
Bereidingswijze
ierin lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Kipfilet (in reepjes) hieraan toevoegen, omscheppen en gaarbakken.
- STAP 3: Chicken Javaan Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, gember, ketjap, Trassie Trafasie en Madam Jeanette aan de kip toevoegen, omscheppen en 10 minuten, onder af en toe omscheppen, op laag vuur bakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/