Woknoedels volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
2. Masoesa Drumsticks:5 eetlepels olie verhitten, uien (in halve ringen) hierin enkele minuten fruiten; voeg de drumsticks hieraan toe en bak die 5 minuten op matig vuur op. Voeg hieraan toe 4 eetlepels Moksie Masoesa Alesie (roerbakmix), 2 theelepels tomatenpuree, bruine suiker, goed omscheppen en daarna het water toevoegen. Het geheel 30 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, stoven.
3. Masoesa Woknoedels:5 eetlepels olie verhitten en rode uien (in reepjes) daarin fruiten; bosuitjes hieraan toevoegen en 2 minuten wokken. Vervolgens 4 eetlepels Moksie Masoesa Alesie (roerbakmix) en 2 theelepels tomatenpuree hieraan toevoegen en 2 minuten wokken; de gekookte woknoedels hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur tot een mooie egale gele rijst opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/