Geroosterde Kasripo Kip
Techniek: Oven
Aantal personen: 6 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 2 el rijstwijn
- 1 tl Chinese vijfkruidenpoeder (spicepowder)
- 1 el tomatenpuree
- Maak een keuze uit 1 pot (360ml) van één van de volgende populaire (vers bereide) marinades of varieer eens daarmee:
- 1. Faja Lobi Losie Foroe Trafasie
- 2. Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie
- 3. Faja Lobi Moksie Metie Trafasie
- 2 el Faja Lobi Gekruide Ketjap
- 1 kg (circa 8 stuks) kippendijen
Bereidingswijze
- STAP 1: Rijstwijn, Chinese vijfkruidenpoeder en tomatenpuree in een grote kom met elkaar mengen.
- STAP 2: Moksie Speciaal Trafasie (marinade) en Faja Lobi Gekruide Ketjap hieraan toevoegen en goed mengen.
- STAP 3: Voeg de marinade aan de kippendijen toe, omscheppen en 2-3 uur marineren of marineer ze een nacht van tevoren.
- STAP 4: Verdeel het vlees in een ovenschaal samen met de overblijvende marinade.
- STAP 5: Rooster het 25 minuten in de oven op 200 graden gaar.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/