Luxe Macaroni met vers geroosterd vlees uit de oven
Techniek: Oven, Bakken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1. Vers geroosterd vlees uit de oven:
- ½ pot (180 ml) Faja Lobi Roast Red Pork(vers bereide marinade)
- 2 teentjes knoflook
- 1 el rum
- 500 gr varkenshaas of kippendijenfilet
- 2. Ei-Sliertjes: zie Recept Ei-Sliertjes
- 3. Macaroni Speciaal: zie Recept Macaroni Speciaal
Bereidingswijze
- 1. Vers geroosterd vlees uit de oven:
- STAP 1: Knoflook (geperst) en rum toevoegen aan Roast Red Pork (marinade) en goed mengen.
- STAP 2: Verdeel de marinade over het vlees en schep het om. Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
- STAP 4: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover. Rooster het 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar. Snijd het vlees in reepjes.
- 2. Ei-Sliertjes: zie Recept Ei-Sliertjes
- 3. Macaroni Speciaal: zie Recept Macaroni Speciaal
- STAP 5: De laatste minuut van de bereiding van de macaroni de Ei- Sliertjes en het vlees hieraan toevoegen en omscheppen
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/