Snelle wok garnalen in masala (garnalen in traditionele Hindoestaanse masala)
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 400 gram wok garnalen (medium)
- 1 el Faja Lobi Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala)
- ½ tl piment (gemalen)
- ½ tl gember (gemalen)
- 1 tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie)
- 1 el Knorr Aromat (bouillonpoeder)
- stukje Madam Jeanette peper
- 1 verse tomaat
- ½ kop (75 ml) water
- 2 takjes selderij
Bereidingswijze
- n, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin enkele minuten lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Wok garnalen toevoegen en enkele minuten wokken.
- STAP 3: Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala), piment, gember, Trassie Trafasie, Aromat (bouillonpoeder), Madam Jeanette peper en tomaat (in partjes) hieraan toevoegen en omscheppen.
- STAP 4: Tenslotte het water toevoegen, omscheppen en ruim 5 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
- STAP 5: De laatste minuut selderij (gehakt) toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/