Surinaamse Roti met vega ketjap schnitzel
Techniek: Wokken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- zonnebloemolie
- 4 stuks Vegetarische Schnitzel
- 5 sjalotjes
- 4 teentjes knoflook
- Madam Jeanette peper
- 1½ el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 2 el Faja Lobi Pinda Sambel (grof gemalen)
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl pimentpoeder
- 100 ml water
- 2 takjes selderij
- 1 kleine tomaat
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Ruim olie verhitten, Vegetarische Schnitzel hierin lichtbruin bakken, afscheppen, afkoelen en in blokjes snijden.
- STAP 2: Sjalotjes (in halve ringen) en knoflook (fijn geperst) in 6 eetlepels van de overblijvende hete olie lichtbruin fruiten.
- STAP 3: Madam Jeanette peper, Bami Trafasie, Pinda Sambel Trafasie, tomatenpuree, pimentpoeder toevoegen en omscheppen.
- STAP 4: Vegetarische Schnitzel erbij doen en omscheppen.
- STAP 5: Water erover, schenken lichtelijk omscheppen en 7 minuten laten sudderen.
- STAP 6 : Laatste minuut selderij (gehakt) en tomaat (in stukjes) toevoegen en lichtelijk omscheppen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/