It's Roti Time!
Techniek: Wokken, Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 4 eieren
- zonnebloemolie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 400 gr kippendijenfilet
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus)
- ½ tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- 200 gr krieltjes (voorgekookte)
- 150 gr kousenband
- 1 kop (150 ml) water
- eventueel plakje Madam Jeanette peper (voor een pittiger smaak)
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Ruim olie verhitten, eieren hard koken, pellen, 5 minuten laten afkoelen, daarna in de olie op matig vuur rondom bruin bakken of frituren; de hete olie afscheppen en hiervan 6 eetlepels in de pan doen.
- STAP 2: Ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) in de hete olie lichtbruin fruiten.
- STAP 3: Kippendijenfilet (in reepjes gesneden) hieraan toevoegen en met deksel op de pan, onder regelmatig omscheppen, gaarbakken.
- STAP 4: 1 pot (360 ml) Roti Dési Masala (vers bereide woksaus), Trassie Trafasie, krieltjes, kousenband (in stukjes gesneden) en gebakken of gefrituurde hardgekookte eieren toevoegen en omscheppen; het water toevoegen, lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur 25 minuten laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/