Ketjap Sambal Saus (de lekkerste Sandhia's vleesjus)
Techniek: Koken
Aantal personen: 8 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Ingrediënten
- 4 ½ el zonnebloemolie
- 2 teentjes knoflook
- 2 sjalotjes
- 2 tl crushed chili (kruidenschap supermarkt)
- 100 ml water
- 1½ el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 3 el bruine suiker of 3 el honing
- 1 tl gember (gemalen)
- 1 ½ el tomatenpuree
Bereidingswijze
- STAP 1: Olie verhitten, knoflook (geperst), sjalotjes (gesnipperd) en crushed chili enkele minuten licht fruiten.
- STAP 2: De overige ingrediënten toevoegen en circa 4 minuten opkoken tot saus.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/