Snelle Roti Kip Masala
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 5 el zonnebloemolie
- 4 eieren
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 400 gr kippendijenfilet
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie
- 1 tl Trassie Trafasie
- 200 gr krieltjes (voorgekookte)
- 200 gr sperziebonen of kousenband
- 100 ml water
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Olie verhitten. Eieren hard koken, pellen, 5 minuten laten afkoelen, daarna eventueel in de hete olie op matig vuur rondom bruin bakken en afscheppen.
- STAP 2: Ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) in de overgebleven olie lichtbruin fruiten. Kippendijenfilet (in reepjes gesneden) hieraan toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken.
- STAP 3: 1 pot (360 ml) Roti Masala Trafasie (vers bereide woksaus), Trassie Trafasie, krieltjes, sperziebonen (in stukjes gesneden), eieren en het water toevoegen en omscheppen. Met deksel op de pan 15 minuten op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen.
- STAP 4: Sandhia's Roti of RotiChoti opwarmen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/