Rode peper sambal Trafasie , vers bereid!
Techniek: Koken
Aantal personen: 12 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 15 stuks Adjoema peper (Sandhia's rode hete peper)
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 2 teentjes knoflook
- 2 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- 100 gr suiker
Bereidingswijze
- STAP 1: Peper wassen en circa 10 minuten in ruim water koken tot ze zacht zijn, daarna afgieten.
- STAP 2: De peper in een blender kort grof malen.
- STAP 3: 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, knoflook daarin lichtbruin fruiten.
- STAP 4: Peper (met pit), Trassie Trafasie en suiker toevoegen, omscheppen en 7-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/