Macaroni Speciaal
Techniek: Bakken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 1 pak (500 gr) macaroni (snelkokend en/of glutenvrije)
- zonnebloemolie
- 2 sjalotjes
- 4 teentjes knoflook
- 250 gr kipfilet
- 5 bosuitjes
- 1 rode paprika
- 4 el Faja Lobi Bami Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix)
- 1 tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie)
- 1 el Faja Lobi Pinda Sambel (satésausmix met vers gebrande pinda's)
- 2 tl tomatenpuree
- ½ tl pimentpoeder
Bereidingswijze
- STAP 1: Macaroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, sjalotjes (in stukjes gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten. Kipfilet toevoegen en gaarbakken.
- STAP 3: Bosuitjes (in ringen gesneden) en paprika (in reepjes) toevoegen, omscheppen en 4 minuten bakken. Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), Trassie Trafasie, Pinda Sambel, tomatenpuree en pimentpoeder toevoegen, even omscheppen.
- STAP 4: Macaroni erbij doen, omscheppen en 8 minuten op laag vuur opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/