Roti met Ketjap Egg Potato
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 3 aardappelen
- 8 eieren
- 5 el zonnebloemolie
- 1 grote ui
- 5 teentjes knoflook
- plakje Madam Jeanette peper
- 1 el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala
- 1 tl tomatenpuree
- 1 el kippenbouillon poeder
- 2 tl Faja Lobi Gekruide Ketjap (zonder peper)
- 200 ml water
- ½ tomaat
- 1 tak selderij
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Aardappelen (geschild) in partjes snijden, 4 minuten voorkoken en afgieten.
- STAP 2: Eieren hard koken, pellen en laten afkoelen.
- STAP 3: Olie verhitten, ui (gesnipperd), knoflook (geperst) en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten. Voeg hieraan toe Kruidenmix voor Roti, tomatenpuree, kippenbouillon poeder en Faja Lobi gekruide Ketjap, omscheppen en 1 minuut bakken. Eieren en aardappelen toevoegen, omscheppen en enkele minuten opbakken.
- STAP 4: Het water erover schenken en 10-15 minuten met deksel op pan op matig vuur laten pruttelen; tussentijds omscheppen. De laatste 2 minuten de tomaat (in stukjes) toevoegen en omscheppen; selderij erover verdelen en nog even laten pruttelen. Sandhia's Roti opwarmen volgens bereidingswijze op verpakking.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/